Els amistosos del Barça B, confirmats

Els amistosos del Barça B, confirmats

El conjunt d’Eusebio Sacristán s’enfrontarà al Figueres en un partit d’entrenament el dimecres 30 de juliol a la Ciutat Esportiva L’últim partit preparatori abans de l’inici de la Lliga serà el dissabte 16 d’agost contra el Llagostera al Miniestadi

Després de les dues primeres setmanes d’entrenaments a la Ciutat Esportiva, ja estan definits els partits amistosos de pretemporada del filial blaugrana abans de l’inici de la Lliga. El dimecres 30 de juliol el Figueres visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un partit d’entrenament a porta tancada a les 19 hores abans de marxar a l’estada de pretemporada a Torremirona.

L’Escala i Olot durant l’‘stage’

El dia 1 d’agost, l’equip es desplaçarà fins a Torremirona (Navata) per fer un ‘stage’ de pretemporada durant una setmana. Durant l’estada, el filial jugarà contra l’Escala el diumenge 3 d’agost a les 19 hores. Finalment, l’equip es veurà les cares amb l’Olot el divendres 8 d’agost, també a les 19 hores.

Lleida i Llagostera abans de visitar El Sadar

La setmana abans de l’inici de la Lliga l’equip tornarà als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on s’enfrontarà amb el Lleida el dimecres 13 d’agost a les 19 hores. Finalment, l’últim amistós programat serà el dissabte 16 d’agost contra el Llagostera, aquest cop al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut