Camp Ple juga al Camp Nou

Camp Ple juga al Camp Nou

El dissabte 19 de juliol passat 40 socis amb Abonament Camp Ple van poder jugar un partit al Camp Nou

Els socis abonats al Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits, o que han alliberat el seu seient, opten a guanyar molts premis, i en aquest cas, en un dels premis se sortegen 40 places per poder disputar un partit al Camp Nou.

Jornada inoblidable

Els socis i sòcies guanyadors d’entre 17 i 74 anys, vestits amb l’equipació del FC Barcelona, van poder disputar un partit dividit en quatre parts de 10 minuts on es van veure jugades de qualitat, gols amb bella factura com els que marca Messi i celebracions com si haguéssim guanyat la Champions.

Tots els socis s’ho van passar d’allò més bé i això es veia reflectit en la cara de tothom amb l’himne del Barça de fons quan van recollir la seva medalla commemorativa. Aquesta vegada els jugadors eren els socis i els que animaven a la grada, unes 500 persones, eren néts, fills, marits, dones, familiars i amics  amb la càmera a la mà per immortalitzar aquest dia tant fantàstic.

Un somni fet realitat

La tanda de penals final va posar el colofó al partit en què els porters també es van lluir fent aturades espectaculars. Molts dels comentaris dels socis van ser que havien fet realitat el seu somni. Només calia veure el somriure d’orella a orella que feien tots els socis en finalitzar la jornada. “Ara ja em puc morir” va ser la frase que va comentar el soci més sènior de tots, amb 74 anys.

Ser del Barça és màgic

Aquesta és la màgia del Barça i la màgia del Camp Nou, l’amor pels colors i fer els somnis realitat gràcies a la condició d’Abonat Camp Ple. Aquests socis van poder fer realitat el somni que tot culer té quan sent aquests colors: jugar un partit al Camp Nou!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut