Dilluns arrenca el Barça d’handbol

Dilluns arrenca el Barça d’handbol

Proves físiques, presentacions i viatge a Encamp, primeres activitats de l’handbol blaugrana

Les vacances toquen a la seva fi i el proper dilluns, dia 4 d’agost, els jugadors del FC Barcelona d’handbol reprenen els entrenaments per preparar la temporada 2014/15. El Palau Blaugrana viurà el retrobament dels blaugranes per iniciar l’activitat de la temporada.

Les proves

Dilluns a primera hora els jugadors barcelonistes estan citats al Palau Blaugrana. En primer lloc es realitzaran proves físiques, i posteriorment el treball de cursa serà la primera activitat que portaran a terme els homes de Pascual.

Les presentacions

A les 10.15 h del mateix dilluns tindrà lloc, a la sala de premsa del Palau Blaugrana, la presentació de dos nous jugadors del FC Barcelona, el porter Gonzalo Pérez de Vargas i el lateral Wael Jallouz.

Acompanyaran els jugadors la directiva responsable de la secció, Susana Monje, i l’entrenador i director tècnic de la secció, Xavi Pascual.

Cap a Encamp

A les 11 h l’autocar que traslladarà el Barça d’handbol a Encamp, on s’entrenarà fins al dia 8 d’agost, sortirà de les instal·lacions del FC Barcelona.

El mateix dilluns a la tarda els homes de Xavi Pascual ja s’entrenaran a la població d’Encamp, i hi tenen previstes tres sessions de treball diari durant l’estada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut