El Barça debutarà a l’OK Lliga 2014/15 a la pista del Moritz Vendrell

El Barça debutarà a l’OK Lliga 2014/15 a la pista del Moritz Vendrell

Els de Ricard Muñoz visitaran la pista del vigent campió de la Copa del Rei el dimarts 23 de setembre en un duel sempre exigent Els blaugranes tancaran la Lliga a la pista del Mataró el cap de setmana del 16 i el 17 de maig

El Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona ha estat l’escenari, aquest dijous, del sorteig del calendari de competició de l’OK Lliga 2014/15. L’acte ha comptat amb la presència del president de la RFEP, Carmelo Paniagua, i de representants de tots els equips.

El Barça, vigent campió, arrencarà la competició de la regularitat a la pista del Moritz Vendrell, l’actual campió de Copa. El partit s’hauria de disputar el cap de setmana del 20 i el 21 de setembre, però, com que els de Ricard Muñoz han de jugar l’anada de la Copa Continental a la pista del Noia Freixenet, el duel contra els vendrellencs es disputarà el dimarts 23 de setembre. El mateix passarà a la segona jornada (Barça – Calafell Tot L’Any), ja que aleshores la coincidència serà amb el duel de tornada de la Copa Continental al Palau.

Els plats forts, al final

Caldrà esperar que avancin les jornades perquè els quatre primers classificats de la darrera temporada posin a prova el seu potencial. Així doncs, els partits contra el Liceo, el Vic i el Reus Deportiu poden marcar el desenllaç de la competició de la regularitat. Els duels contra el Liceo, subcampió de l’última OK Lliga, seran el 6 de desembre (Liceo – Barça) i l’11 d’abril (Barça – Liceo).

La primera jornada

Aquests són els emparellaments de la primera jornada de l’OK Lliga 2014/15:

Manlleu – Tordera
Voltregà – ICG Software Lleida
Vilafranca Capital del Vi – Enrile Pas Alcoy
Calafell Tot L’Any – Monbus Igualada
Moritz Vendrell – FC Barcelona
Mataró – Reus Deportiu
Noia Freixenet – Liceo
Hockey Global Patín Cerceda – Vic

[[BOTOGRIS::CALENDARI++OK LLIGA 2014/15::http://www.fcbarcelona.cat/hoquei/calendari::VER::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut