El Barça s’enfrontarà al Reus Deportiu a les semifinals de la Supercopa d’Espanya

El Barça s’enfrontarà al Reus Deportiu a les semifinals de la Supercopa d’Espanya

Els de Ricard Muñoz es veuran les cares amb l’equip amfitrió a les semifinals de la Supercopa d’Espanya, el primer títol oficial del curs 2014/15 L’altra semifinal la protagonitzaran el Moritz Vendrell i el Coinasa Liceo

Reus acollirà el cap de setmana del 13 i el 14 de setembre una Supercopa d’Espanya molt atractiva. El Barça, vigent campió de l’OK Lliga, s’enfrontarà al Reus Deportiu, l’equip amfitrió i finalista de la darrera Supercopa. L’altre cap de sèrie, el Moritz Vendrell, actual campió de la Copa del Rei, es veurà les cares amb el Coinasa Liceo, subcampió de l’última OK Lliga. Els dos conjunts que surtin vencedors de les semifinals respectives lluitaran a la final per aixecar el primer títol oficial de la temporada 2014/15.

Un rival amb cares noves

El Barça de Ricard Muñoz posarà a prova el seu estat de forma contra un Reus Deportiu renovat. Jordi Adroher (Breganze), Albert Casanovas (Oliveirense) i Adrià Català (Lodi) han abandonat l’equip del Baix Camp i en el seu lloc han arribat Marc Coy, procedent del Benfica, i Matías Platero, del Valdagno.

Els blaugranes defensaran un títol que han guanyat en set ocasions, les últimes tres temporades, de manera consecutiva. L’última va ser a la pista del Moritz Vendrell, precisament en una gran final contra el Reus Deportiu que es va decidir a la tanda de penals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut