Les activitats penyístiques del Gamper, definides

Les activitats penyístiques del Gamper, definides

Ja estan confirmades les principals activitats del Congrés i la Trobada Mundial de Penyes

Les principals activitats penyístiques els dies anteriors al Trofeu Joan Gamper ja estan definides aproximadament en horari. Així doncs, del 16 al 18 d’agost, viurem unes jornades de convivència intenses, amb moltes activitats i sorpreses, en què el moviment penyístic en serà el gran protagonista.

Activitats per als penyistes més joves

El tret de sortida el donarà la 9a edició del Torneig de Futbol 7 de Penyes del FC Barcelona, que començarà el dissabte 16 d’agost, i finalitzarà el diumenge 17.

En els propers dies farem arribar tota la informació referent al procés que cal seguir per inscriure els equips que representin cadascuna de les federacions.

Les hores prèvies al Gamper, el dilluns dia 18, seran per al Penyes Futbol Games, el torneig de futbol de videojoc per a penyistes de fins a 18 anys d’edat, en què el Barça sempre guanya. Com és habitual, hi haurà invitacions al partit per a tots els participants i grans premis per als guanyadors.

El Congrés, en dues jornades

El Congrés Mundial de Penyes, que arriba a la seva XXXVa edició, tindrà el mateix format dels anys anteriors. El diumenge dia 17 tindrà lloc la jornada de treball, en què es debatran els diversos punts de la ponència marc. També se sotmetran a discussió les esmenes que s’hagin pogut presentar durant el període establert. La jornada finalitzarà amb la votació per part dels representants de cada federació de la totalitat de la ponència marc.

El dia 18 tindrà lloc la jornada institucional, a la qual s’espera la presència dels membres de la Junta Directiva, inclòs el president Josep M. Bartomeu, així com també la d’algun dels nous fitxatges. La jornada en si es donarà per finalitzada amb el ja tradicional dinar de gala.

La informació sobre la inscripció al Congrés i a la resta d’activitats de la Trobada Mundial de Penyes es publicarà al web durant els propers dies. També es faran públics els terminis per presentar possibles esmenes tan bon punt es faci arribar la ponència a totes les penyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut