IX Torneig de Futbol 7 de Penyes

IX Torneig de Futbol 7 de Penyes

Ja estan obertes les inscripcions per al torneig de futbol formatiu del moviment

Per novè any consecutiu, la prèvia al Trofeu Joan Gamper estarà protagonitzada pel Torneig de Futbol 7, com a clausura de la temporada dels equips de futbol formatiu del moviment de penyes. La cita tindrà lloc els dies 16 i 17 d’agost als camps annexos al Miniestadi.

Inscripcions dels equips

Com en edicions anteriors, les inscripcions dels equips se centralitzaran a través dels presidents de cadascuna de les federacions. Està previst que cada zona pugui inscriure un equip per categoria, excepte la zona 30 i les zones 1 i 2, per les seves respectives particularitats. En aquest cas, us podeu descarregar el full d’inscripció aquí. Un cop emplenat, el podeu enviar al vostre delegat, que l’enviarà al Departament de Penyes amb data límit del 5 d’agost.

El Club confirmarà la inscripció al torneig i us indicarà la data límit per presentar els documents acreditatius de tots els jugadors (carnet de penyista, DNI, fitxa federativa, etc.), que poden ser un màxim de tretze, més tres responsables d’equip.

Els equips hauran de portar el nom de la penya, i també serà imprescindible que tots els jugadors i l’equip tècnic siguin penyistes i que constin al cens de la penya.

Descarregueu aquí el formulari d'inscripció:

[[BOTOVERMELL::Inscripció++IX Torneig de Futbol 7 de Penyes::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/112/455/original/INSCRIPCI_IX_TORNEIG_INTERNACIONAL_DE_FUTBOL_7.cat.v1406622330.docx::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]] 

Invitacions per al Gamper i el Museu

Cada equip participant serà obsequiat, entre altres coses, amb invitacions per al Trofeu Joan Gamper i el Tour Museu. A més, també podreu gaudir dels avantatges oferts durant aquests dies a tots els titulars del carnet del penyista. Així, podreu gaudir de totes les activitats que el Club us pot oferir durant aquestes dates tan assenyalades per al barcelonisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut