Masip signa contracte dijous; Bravo, presentat dilluns

El porter de Sabadell signarà aquest dijous, 3 de juliol, el contracte que el vincularà amb el primer equip fins al 2017 D’altra banda, el porter xilè Claudio Bravo serà presentat en societat el pròxim dilluns 7

Jordi Masip signarà aquest dijous, 3 de juliol, el contracte que l’unirà al Barça fins al 30 de juny del 2017. Masip, que tindrà fitxa amb el primer equip, tindrà una clàusula de 35 milions d’euros. L’acord per a la seva renovació es va oficialitzar el 20 de maig passat.

Cal recordar que Masip ha disputat aquesta temporada un total de 34 partits amb el Barça B i un total de 76 partits en quatre temporades amb el filial.

La presentació de Bravo

Aquest dimarts també s’ha conegut que el porter Claudio Bravo, porter i capità de la selecció xilena, serà presentat el pròxim dilluns 7 davant dels mitjans informatius. Bravo, que procedeix de la Reial Societat, ha disputat 4 partits al Mundial amb Xile i, tot i aturar un pena màxima a la tanda de penals en el partit de vuitens, la seva selecció va caure eliminada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut