Jornada de viatges al Brasil

Jornada de viatges al Brasil

La selecció d’Alves i Neymar Jr i la de Messi i Mascherano viatgen a Fortaleza i Brasília, respectivament, ciutats que acolliran els seus compromisos de quarts

Dia d’avions per als quatre jugadors del FC Barcelona que encara són vius al Mundial del Brasil. D’una banda, Alves i Neymar Jr ja han viatjat des de Teresópolis fins a Fortaleza, ciutat que aquest divendres acollirà el Brasil-Colòmbia que decidirà el rival a semifinals del guanyador entre França i Alemanya, que hauran jugat unes hores abans.

El Brasil ha aterrat a Fortaleza sabent que el seu gran crac, Neymar Jr, ja està totalment recuperat, un cop superat el pla específic de recuperació seguit després de la classificació assolida des del punt de penal contra Xile.

La selecció argentina també afronta un dia de viatge aquest dijous. Mascherano i Messi s’han exercitat a porta tancada a Cidade do Galo pel matí. Tot seguit, els argentins es desplaçaran fins a Brasília, localitat que acollirà dissabte el duel entre l’Argentina i Bèlgica. El guanyador d’aquest encreuament es veurà les cares amb Holanda o Costa Rica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut