Claudio Bravo arribarà diumenge i serà presentat dilluns

Claudio Bravo arribarà diumenge i serà presentat dilluns

Signarà el seu nou contracte i serà presentat a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs El xilè arribarà a Barcelona el diumenge 6 i es farà la tradicional fotografia a les oficines del Club

Claudio Bravo serà presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona dilluns, 7 de juliol. El nou porter blaugrana arribarà a Barcelona diumenge, dia 6, després que la selecció xilena, que Bravo capitaneja, quedés eliminada del Mundial als vuitens de final davant el Brasil a la tanda de penals.

Així doncs, Claudio Bravo es farà la tradicional sessió fotogràfica a la porta de les oficines del Club diumenge a les 20 hores. L'endemà, dilluns, la jornada de Bravo començarà a primera hora. A les 9 del matí està previst que passi la revisió mèdica al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Més tard, a les 11.15 hores, el xilè signarà el contracte que el vincula amb el FC Barcelona a la Llotja del Camp Nou. Seguidament, a les 12 hores, trepitjarà per primera vegada la gespa de l’Estadi com a jugador del Barça. La intensa jornada acabarà per a Claudio Bravo amb l’acte de presentació i la roda de premsa davant dels mitjans de comunicació a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs. L’acte començarà a les 12.45 i es podrà seguir en directe per ‘streaming’ al portal web.

Dimecres passat, 25 de juny, es va anunciar l’acord entre el FC Barcelona i la Reial Societat per a la incorporació de Claudio Bravo al Club blaugrana.

Diumenge 6 de juliol

  • A les 20 hores, sessió fotogràfica a la porta de les oficines del Club.

Dilluns 7 de juliol

  • A les 9 hores, proves mèdiques al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.
  • A les 11.15 hores, signatura del seu contracte a la Llotja del Camp Nou.
  • A les 12 hores, sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou, exclusiva per als mitjans informatius.
  • A les 12.45 hores, acte de presentació i roda de premsa a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs (en directe per Barça TV i ‘streaming’ a www.fcbarcelona.cat).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut