Bravo: “Em motiva molt substituir Valdés i Pinto”

Bravo: “Em motiva molt substituir Valdés i Pinto”

El nou porter del Barça ha parlat per primera vegada en arribar a Barcelona abans de fer-se la fotografia a les oficines del Club “Després del que he viscut al Mundial, arribar al Barça és una sensació increïble”, comentava, feliç, el xilè

Claudio Bravo ha viscut el primer dia a la que serà casa seva durant les pròximes temporades. El porter ha arribat a Barcelona aquest diumenge i s’ha fet la tradicional fotografia a la porta de les oficines del Club. Abans, però, ha atès Barça TV i www.fcbarcelona.cat per fer la primera valoració de la seva arribada al Barça. “Després del que he viscut al Mundial del Brasil, arribar al Barça és una sensació increïble i em fa molt feliç”, afirmava a l’inici.

El capità de la selecció de Xile arriba procedent de la Reial Societat, un equip del qual assegura tenir “un record magnífic”. “Em va permetre venir a Europa i m’ha obert les portes per poder venir al Barça. Això és un premi al treball”, reconeixia Bravo. Sobre la seva aportació a l’equip, ha declarat que ve “amb moltes ganes d’aportar i ajudar l’equip”. Ha afegit, a continuació: “Sóc molt ambiciós i tinc moltes expectatives de fer les coses bé”.

Per acabar, ha parlat del seu rol a l’equip, dels seus predecessors i de la competència que hi haurà aquesta temporada sota pals amb Ter Stegen i Masip. “Em motiva molt substituir Víctor Valdés i Pinto, han estat referents al Club”, afirmava quant al relleu a la porteria. D'altra banda, ha afirmat: “La competència serà bona i sempre es buscarà el millor per a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut