Unes semifinals de marcat to blaugrana

Unes semifinals de marcat to blaugrana

El Brasil jugarà davant Alemanya la semifinal dimarts que ve amb la presència de Dani Alves però la baixa del davanter Neymar Jr Leo Messi i Javier Mascherano tornaran a liderar l’Argentina en semifinals davant l’Holanda de Louis van Gaal

Superats uns igualats i soferts quarts de final, el Mundial del Brasil entra en la seva fase més decisiva. Dimarts que ve començaran les semifinals amb la presència d’una important representació blaugrana. A més, Holanda, dirigida per l’extècnic blaugrana Louis van Gaal, també es barallarà per guanyar-se una de les dues places de la gran final. El Brasil, l’Argentina, Alemanya i Holanda lluitaran per entrar a la final del Campionat del Món, que es disputarà diumenge a Maracanà.

Sense Neymar

El combinat brasiler de Neymar i Dani Alves es va imposar a la selecció colombiana –la sensació del campionat– als quarts de final per 2-1, en què un fort cop va provocar la lesió del davanter blaugrana. El Brasil pensa ja en el partit de dimarts, la semifinal contra Alemanya, que es disputarà a Belo Horizonte. Scolari no podrà comptar amb el principal estel del seu equip, Neymar Jr, després de la lesió en el partit de quarts. El ‘10’ brasiler es perdria, a més, una hipotètica final. Tampoc podrà comptar amb el defensa Thiago Silva, sancionat en veure la segona targeta groga del campionat contra Colòmbia. Qui sí que podrà disputar la semifinal serà el lateral blaugrana Dani Alves. Malgrat no haver disputat cap minut en l’últim partit, tindrà una nova oportunitat contra el combinat germànic (dimarts, 22 hores).

Malgrat la seva absència a la semifinal i a una hipotètica final, el 10 de la ‘canarinha’ va declarar que li “havien tret el somni de jugar la final, però no de ser campió del món”.

Messi i Mascherano, dimecres

Leo Messi i Javier Mascherano estaran també a les semifinals després de la victòria per la mínima (1-0) de la selecció ‘albiceleste’ davant la Bèlgica de Marc Wilmots. Un partit en el qual, malgrat el domini argentí a la primera meitat, va sofrir en els últims minuts de la trobada. El combinat argentí pensa ja en el proper partit contra Holanda, que es disputarà a l’Arena de Sao Paulo dimecres (22 hores). Un partit en el qual l’Argentina no podrà comptar amb la presència d’un dels seus jugadors d'atac més importants, Àngel Di María, que es va lesionar a la primera meitat de l’enfrontament contra l’equip belga. Mascherano voldrà repetir el seu sensacional partit contra Bèlgica a les semifinals, i Leo Messi, tornar a liderar un equip que té més a prop que mai l’oportunitat de proclamar-se campió del món.

Leo Messi, en finalitzar el matx, es va mostrar molt content davant els micròfons per haver superat el primer gran objectiu de l’equip, que era ficar-se a la semifinal. “Vam ser un equip més que mai. I ens n’anem contents”, va afirmar l’astre argentí, il•lusionat. També va voler enviar un missatge als seguidors argentins. “Vull enviar-los una abraçada gran i dir-los que seguim en carrera. Ser els que vam trencar la barrera dels 24 anys sense semifinals ens dóna molta felicitat", va declarar Leo Messi.

L’Argentina va superar els quarts de final després de 24 anys sense fer-ho, i es concentra pensant ja en el vital partit de dimecres contra una Holanda dirigida per l’exentrenador blaugrana Louis van Gaal, que també va sofrir per aconseguir la classificació. El combinat dirigit per Van Gaal va haver de superar una seriosa Costa Rica en uns penals en els quals el porter holandès Tim Krul es va convertir en l’heroi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut