Local

Dilluns comença la pretemporada

Deu jugadors del primer equip i dotze del Barça B realitzaran aquest dilluns les diferents proves mèdiques i físiques

El primer equip de futbol tornarà a l’activitat dilluns, 14 de juliol, amb una jornada dedicada a realitzar les diferents proves mèdiques i físiques.

Hi ha un total de 22 jugadors convocats per a dilluns, 10 del primer equip i 12 del Barça B. Són els següents: Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay i Cristian Tello, del primer equip; i Patric, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Dani Nieto, Joan Roman, Dongou i Adama, del Barça B.

Aquest serà el primer dia de treball amb el primer equip del nou entrenador, Luis Enrique, i també de Ter Stegen, Masip, Rafinha i Deulofeu, futbolistes que no formaven part de la plantilla la temporada passada. En el cas del B, la situació és idèntica per a Diagne, Halilovic, Munir i Adama.

Tres dies amb doble sessió

Dilluns, a les 9 hores, aquests 22 jugadors estan convocats per realitzar les habituals proves mèdiques d’inici de pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A partir de dimarts, i fins divendres, l’equip durà a terme dos entrenaments cada dia, excepte dijous, que no hi haurà entrenament a la tarda. Les sessions seran sempre a les 9.30 hores i a les 18.30 hores, respectivament, a la Ciutat Esportiva.

Dissabte no hi haurà entrenament. Serà el dia en què el Barça 2014/15 disputi el seu primer partit de pretemporada. Es jugarà a les 22 hores al Nuevo Colombino, contra el Recreativo de Huelva, amb motiu del 50è aniversari del Trofeu Colombino.

Els internacionals, a partir del dia 24

Cal recordar que els internacionals que han participat en el Mundial s’aniran incorporant progressivament a la dinàmica del primer equip. Els jugadors espanyols (Piqué, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta i Pedro), camerunesos (Song) i croats (Rakitic) ho faran el dijous 24, mentre que el xilè Claudio Bravo, eliminat a vuitens, s’incorporarà el dilluns 28. Aquell dia l'equip iniciarà un 'stage' de sis dies a Anglaterra, a les instal·lacions de St. George's Park.

A partir d'aleshores, el Barça seguirà disputant diversos partits amistosos. De moment, a banda del Trofeu Colombino, hi ha programats quatre partits. El dia 2 d'agost es jugarà a Niça contra l'OGC Niça de la Ligue 1 francesa; quatre dies després, el dia 6, el Barça es desplaçarà a Ginebra per jugar contra el Nàpols italià; a continuació, el dia 9 jugaran un altre partit davant l'HJK Hèlsinki a la capital finlandesa, i de moment es tancarà la pretemporada amb la disputa del Trofeu Joan Gamper, el 18 d'agost al Camp Nou contra el Club León mexicà.

Més notícies aquí