Dilluns comença la pretemporada

Dilluns comença la pretemporada

Deu jugadors del primer equip i dotze del Barça B realitzaran aquest dilluns les diferents proves mèdiques i físiques

El primer equip de futbol tornarà a l’activitat dilluns, 14 de juliol, amb una jornada dedicada a realitzar les diferents proves mèdiques i físiques.

Hi ha un total de 22 jugadors convocats per a dilluns, 10 del primer equip i 12 del Barça B. Són els següents: Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay i Cristian Tello, del primer equip; i Patric, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Dani Nieto, Joan Roman, Dongou i Adama, del Barça B.

Aquest serà el primer dia de treball amb el primer equip del nou entrenador, Luis Enrique, i també de Ter Stegen, Masip, Rafinha i Deulofeu, futbolistes que no formaven part de la plantilla la temporada passada. En el cas del B, la situació és idèntica per a Diagne, Halilovic, Munir i Adama.

Tres dies amb doble sessió

Dilluns, a les 9 hores, aquests 22 jugadors estan convocats per realitzar les habituals proves mèdiques d’inici de pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A partir de dimarts, i fins divendres, l’equip durà a terme dos entrenaments cada dia, excepte dijous, que no hi haurà entrenament a la tarda. Les sessions seran sempre a les 9.30 hores i a les 18.30 hores, respectivament, a la Ciutat Esportiva.

Dissabte no hi haurà entrenament. Serà el dia en què el Barça 2014/15 disputi el seu primer partit de pretemporada. Es jugarà a les 22 hores al Nuevo Colombino, contra el Recreativo de Huelva, amb motiu del 50è aniversari del Trofeu Colombino.

Els internacionals, a partir del dia 24

Cal recordar que els internacionals que han participat en el Mundial s’aniran incorporant progressivament a la dinàmica del primer equip. Els jugadors espanyols (Piqué, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta i Pedro), camerunesos (Song) i croats (Rakitic) ho faran el dijous 24, mentre que el xilè Claudio Bravo, eliminat a vuitens, s’incorporarà el dilluns 28. Aquell dia l'equip iniciarà un 'stage' de sis dies a Anglaterra, a les instal·lacions de St. George's Park.

A partir d'aleshores, el Barça seguirà disputant diversos partits amistosos. De moment, a banda del Trofeu Colombino, hi ha programats quatre partits. El dia 2 d'agost es jugarà a Niça contra l'OGC Niça de la Ligue 1 francesa; quatre dies després, el dia 6, el Barça es desplaçarà a Ginebra per jugar contra el Nàpols italià; a continuació, el dia 9 jugaran un altre partit davant l'HJK Hèlsinki a la capital finlandesa, i de moment es tancarà la pretemporada amb la disputa del Trofeu Joan Gamper, el 18 d'agost al Camp Nou contra el Club León mexicà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut