Messi–Neymar–Suárez, un trident golejador

Messi–Neymar–Suárez, un trident golejador

Messi (28), Neymar (9) i Luis Suárez (31) van sumar la temporada passada 68 gols en Lliga L'uruguaià arriba al conjunt blaugrana i a la Lliga espanyola com a Bota d'Or europeu

Amb l'arribada de Luis Suárez, el FC Barcelona suma més gol a la plantilla. L'actual Bota d'Or arriba per completar una de les millors davanteres del món i per fer de l'atac blaugrana un dels més perillosos.

L'uruguaià es va convertir el curs passat en el màxim golejador de la Premier League amb 31 gols, malgrat haver-se perdut alguns partits a principi de temporada. Només Cristiano Ronaldo -amb el qual comparteix la Bota d'Or- va poder igualar les seves xifres a la resta d'Europa. El nou ‘9’ blaugrana ve al Barça per sumar-se a un atac en què Leo Messi i Neymar Jr ja han demostrat que tenen molt gol a les seves botes.

Societat eficient

Leo Messi, el tercer màxim anotador de la campanya passada a Europa i el segon a la Lliga, va sumar 28 gols -41 en totes les competicions-, que van ajudar l'equip a lluitar fins al final pel títol domèstic. Malgrat perdre's alguns matxs per lesió, l'argentí va aconseguir situar-se una temporada més entre els màxims golejadors del futbol europeu.

Neymar Jr, després de la seva primera temporada al conjunt blaugrana, i malgrat la fase d'adaptació al Club i les lesions, va anotar nou gols a la Lliga -15 en totes les competicions. En la seva segona temporada, ja adaptat a l'equip, aportarà més gols per formar una davantera de somni.

Entre els tres van sumar 68 dianes la temporada passada en competicions nacionals, la qual cosa fa pensar que aquesta temporada l'afició blaugrana podrà gaudir amb una de les davanteres més anotadores del futbol mundial i que portarà l'equip a lluitar pels diferents títols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut