Una altra setmana de doble sessió d’entrenaments

Una altra setmana de doble sessió d’entrenaments

El conjunt blaugrana comptarà amb quatre dies de doble sessió i dos amb una única sessió matinal Dijous s’incorporaran alguns dels jugadors que han participat en el Mundial

Dilluns començarà la segona setmana de preparació del conjunt blaugrana de cara a la pròxima temporada. Una setmana en què les sessions tornaran a tenir lloc a la Ciutat Esportiva i en què tornen a destacar les dobles sessions.

Dilluns, dimarts, dijous i divendres hi haurà doble sessió d’entrenaments, i dimecres i dissabte comptaran amb una única sessió que tindrà lloc al matí. Les sessions d’entrenament seran a les 9.30 i a les 18.30. A més, diumenge els jugadors tindran un dia de descans.

Els internacionals s'incorporen

Dijous se sumaran a la pretemporada vuit dels blaugranes presents al Mundial del Brasil. Els jugadors que s’incorporaran a l’equip per fer les seves primeres sessions seran els convocats amb la selecció espanyola (Xavi, Iniesta, Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba i Pedro), amb la selecció croata (Ivan Rakitic) i amb la selecció del Camerun (Alex Song).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut