Ter Stegen: Seguretat i lideratge des de la porteria

El nou porter blaugrana no va tenir gaire feina però va poder observar-se el seu lideratge sobre el camp i la seguretat que transmet als seus companys Va poder comprovar-se com el joc de peus de l'alemany és un dels seus punts forts

Marc-André ter Stegen va debutar aquest dissabte com a jugador del FC Barcelona. Ho va fer en la victòria del conjunt blaugrana en el Trofeu Colombino davant el Recreativo de Huelva per 0-1. Bon començament per a un porter que, malgrat la seva joventut, va mostrar molta seguretat.

L'alemany va saltar a escalfar-se al descans, durant el qual se’l va poder veure molt actiu i preparant-se per saltar al terreny de joc a la segona part substituint Jordi Masip. Des del primer moment es va poder veure el domini que el nou porter blaugrana té amb la pilota als peus. No va tenir gaire feina, però la poca que va tenir la va solucionar amb solvència.

L'alemany va assegurar al final del partit no haver-se sentit nerviós i les imatges mostren la seguretat i el lideratge amb què el nou porter va afrontar el seu primer matx com a jugador del FC Barcelona.