L’‘stage’ a Anglaterra, al detall

L’‘stage’ a Anglaterra, al detall

Els jugadors sortiran dilluns a les 9.45 hores de la Ciutat Esportiva i arribaran a Birmingham cap a les 11.50 hores Es realitzaran un total de nou entrenaments a St. George’s Park abans del partit de dissabte a Niça

Ja es coneixen tots els detalls de l’‘stage’ del primer equip a Anglaterra. El FC Barcelona, que residirà a St. George’s Park entre el 28 de juliol i el 2 d’agost, viatjarà dilluns al matí cap a Birmingham. La sortida de la Ciutat Esportiva està prevista per a les 9.45 hores; l’avió s’enlairarà a les 10.30 hores i l’arribada serà cap a les 11.50 hores. L’equip, ja amb Claudio Bravo, farà el primer entrenament a terres britàniques dilluns a la tarda (18 hores).

De dimarts a divendres, sessions dobles

A partir de dimarts els homes de Luis Enrique s’exercitaran dos cops cada dia, sempre a les 10.30 hores i a les 18.30 hores. Cada jornada, a més, hi haurà una roda de premsa a partir de les 12.30 hores, en què els protagonistes del primer equip repassaran l’actualitat blaugrana.

Dissabte l’equip partirà des de Birmingham cap a Niça a les 9.45 hores. L’arribada a França està prevista per a tres hores després. El FC Barcelona tancarà la gira amb un amistós contra l’OGC Niça a les 20.45 hores. Després tornarà cap a Barcelona.

*Totes les hores són locals. Cal recordar que a Anglaterra és una hora menys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut