Local

El primer dia sencer a St. George’s Park

Entre entrenament i entrenament, la plantilla blaugrana ha pogut conèixer millor les instal·lacions de l’‘stage’ a Birmingham Presència de futurs entrenadors anglesos i de periodistes locals en la sessió matinal

Després d’un dilluns amb canvi d’indret de treball, aquest dimarts el Barça ha viscut el seu primer dia sencer a St. George’s Park, on realitzarà l’‘stage’ de pretemporada fins al dissabte al matí. La segona jornada de treball a Anglaterra començava amb un entrenament matinal, seguit durant els primers minuts per alumnes de l’escola d’entrenadors de la Federació anglesa.

I és que la presència del Barça ha generat expectació al centre del país. Les sessions de matí són obertes 15 minuts als periodistes, i això ha aixecat un cert interès entre la premsa local, com s’ha pogut comprovar en la roda de premsa d’Ivan Rakitic. El croat, que viu la seva segona setmana integrat a la disciplina de grup, ha ofert la seva primera compareixença més enllà de la presentació. Aquest dimarts, per primer cop a Birmingham, també alguns jugadors han atès particularment els mitjans.

D’altra banda, la plantilla blaugrana ha pogut finalment descobrir amb profunditat les possibilitats de les instal·lacions on s’allotgen. Entre l’entrenament del matí i el de la tarda, els jugadors han pogut recuperar-se o relaxar-se. L’activitat tornaria al vespre, amb una temperatura sensiblement inferior a la que s’havien trobat el dia abans en la sessió inaugural. No hi ha participat Sergi Roberto, que ha fet treball específic.

El proper entrenament de l’equip serà dimecres, a partir de les 10.30 hores. L’únic del dia. Tot seguit, Pedro oferirà el seu punt de vista sobre els primers dies de l’era Luis Enrique.

Més notícies aquí