El primer dia sencer a St. George’s Park

El primer dia sencer a St. George’s Park

Entre entrenament i entrenament, la plantilla blaugrana ha pogut conèixer millor les instal·lacions de l’‘stage’ a Birmingham Presència de futurs entrenadors anglesos i de periodistes locals en la sessió matinal

Després d’un dilluns amb canvi d’indret de treball, aquest dimarts el Barça ha viscut el seu primer dia sencer a St. George’s Park, on realitzarà l’‘stage’ de pretemporada fins al dissabte al matí. La segona jornada de treball a Anglaterra començava amb un entrenament matinal, seguit durant els primers minuts per alumnes de l’escola d’entrenadors de la Federació anglesa.

I és que la presència del Barça ha generat expectació al centre del país. Les sessions de matí són obertes 15 minuts als periodistes, i això ha aixecat un cert interès entre la premsa local, com s’ha pogut comprovar en la roda de premsa d’Ivan Rakitic. El croat, que viu la seva segona setmana integrat a la disciplina de grup, ha ofert la seva primera compareixença més enllà de la presentació. Aquest dimarts, per primer cop a Birmingham, també alguns jugadors han atès particularment els mitjans.

D’altra banda, la plantilla blaugrana ha pogut finalment descobrir amb profunditat les possibilitats de les instal·lacions on s’allotgen. Entre l’entrenament del matí i el de la tarda, els jugadors han pogut recuperar-se o relaxar-se. L’activitat tornaria al vespre, amb una temperatura sensiblement inferior a la que s’havien trobat el dia abans en la sessió inaugural. No hi ha participat Sergi Roberto, que ha fet treball específic.

El proper entrenament de l’equip serà dimecres, a partir de les 10.30 hores. L’únic del dia. Tot seguit, Pedro oferirà el seu punt de vista sobre els primers dies de l’era Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut