Completada l’única sessió d’entrenament del dia

Completada l’única sessió d’entrenament del dia

Luis Enrique ha treballat aquest dimecres al matí amb 24 futbolistes en una sessió en què hi era Sergi Roberto, mentre que Patric ha fet treball específic El tècnic ha concedit a l’equip la tarda lliure i es tornarà a exercitar dijous en doble sessió

El primer equip de futbol ha iniciat el tercer dia de l''stage' a St. George’s Park amb una nova sessió preparatòria. Luis Enrique ha comptat de nou amb la presència de Sergi Roberto, que dimarts a la tarda no es va exercitar amb l’equip per un cop. En aquesta ocasió qui no s’ha pogut entrenar amb normalitat amb el grup ha estat el jugador del Barça B Patric, que ha fet treball específic.

La sessió preparatòria dels blaugranes ha tingut com a espectadores la selecció anglesa femenina, que no s’han perdut cap detall de l’entrenament que han realitzat els 24 futbolistes sota les ordres de Luis Enrique.

Aquesta ha estat l’única sessió d’aquest dimecres, ja que el tècnic ha donat la tarda de descans als seus jugadors. L’equip tornarà a les dobles sessions de treball de matí i tarda aquest mateix dijous.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut