Intensitat i descans a Anglaterra

Intensitat i descans a Anglaterra

El dia s’ha dividit en un matí de treball de camp i en una tarda de descans per als jugadors, aprofitada per alguns per competir al tennis de taula o al billar

La jornada de dimecres, la tercera de l’‘stage’ a Anglaterra, s’ha diferenciat entre un matí de treball de camp i una tarda de distensió. Fins ara, aquest ha estat l’únic dia a Birmingham amb una sola sessió matinal.

Sota un cel ennuvolat i amb temperatures en descens, l’equip s’ha entrenat al camp principal de St George’s Park. Sense Patric, però amb Sergi Roberto reincorporat. Novament s’ha tractat d’un entrenament amb molt de ritme, seguit en els primers minuts per les jugadores de la selecció anglesa femenina. En finalitzar, Pedro manifestava en roda de premsa: "Luis Enrique sap el que puc oferir".

A la tarda, per primera vegada a Birmingham, l’equip ha disposat d’una llarga estona per descansar. La plantilla blaugrana al complet optaria per quedar-se a St. George’s Park. Alguns com Piqué, Jordi Alba, Deulofeu o Montoya s’han destensat, per exemple, jugant a tennis de taula o a billar.

Ha estat, doncs, una petita treva dins l’‘stage’. Dijous tornen les dobles sessions de matí (15 minuts oberts als mitjans) i tarda (porta tancada). Entremig, Gerard Piqué compareixerà en roda de premsa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut