Tornen a entrenar-se 25 jugadors

Tornen a entrenar-se 25 jugadors

Luis Enrique ha pogut comptar amb tots els jugadors presents a l’‘stage’ en la primera sessió del dia L’equip tornarà a exercitar-se a la tarda en el quart dia d’estada a St. George’s Park

El Barça ha iniciat la penúltima jornada completa d’estada a Birmingham tornant a la feina després de la tarda lliure d’aquest dimecres. Ho ha fet amb una sessió d’entrenament que ha tornat a comptar amb els 25 efectius. Luis Enrique ha pogut treballar amb tots els jugadors disponibles a l’‘stage’ després que el jugador del Barça B Patric, que aquest dimecres havia fet treball específic, s’hagi reincorporat a la dinàmica del grup sense cap problema.

Sergi Roberto també hi ha participat sense cap problema, després de reincorporar-se al treball de grup aquest dimecres. D’aquesta manera, han tornat a exercitar-se els 17 jugadors del primer equip i els vuit del filial que treballen aquest dies a les instal·lacions de St. George’s Park. En el quart dia d’‘stage’, l’equip recupera les dobles sessions i es tornarà a entrenar aquesta tarda sota les ordres de Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut