El record de la gira americana del Barça de bàsquet

El record de la gira americana del Barça de bàsquet

El bàsquet blaugrana ja va fer una gira, l’any 2008, a terres americanes, i ara en farà una a Àsia Els dos equips de Los Angeles, els Lakers i els Clippers, van ser els rivals dels blaugranes a l’‘American Tour’

El Barça de bàsquet viatjarà a terres asiàtiques per jugar dos partits al mes d’octubre. Aquesta futura gira té un precedent, en aquest cas als Estats Units. El 18 i el 19 d’octubre de l’any 2008 els blaugranes van jugar a Los Angeles un quadrangular en representació de l’Euroleague.

Bàsquet de nivell mundial

Els blaugranes van participar en aquest torneig en què hi havia els Lakers de Pau Gasol i Kobe Bryant, els Clippers i els Toronto Raptors. La seu del torneig va ser l’Staples Center de Los Angeles, seu dels partits dels dos equips NBA de la ciutat, els Lakers i els Clippers.

En el primer partit els blaugranes van caure per un ajustat 108 a 104 davant els Los Angeles Lakers, en un partit en què Juan Carlos Navarro va fer 34 punts, l’exblaugrana Pau Gasol, 13, i Kobe Bryant, 28.

Els Clippers, que van caure 89 a 93 davant el Toronto, van ser els rivals dels blaugranes en el tercer i el quart lloc. De nou el Barça de bàsquet va perdre per un petit marge 109 a 114 davant els locals, i va demostrar el bon nivell del FC Barcelona davant d’equips de la millor lliga del món.

Més enllà del bàsquet

La presencia del bàsquet blaugrana a Califòrnia va anar més enllà dels partits. El Club va participar en diverses activitats vinculades amb la promoció del bàsquet i del FC Barcelona a terres americanes.

En aquest enllaç podeu recordar com va ser el ‘FC Barcelona American Tour’ de la temporada 2008/09.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut