El Barça torna a la feina amb les habituals proves mèdiques i físiques

El Barça torna a la feina amb les habituals proves mèdiques i físiques

Els de Ricard Muñoz han posat aquest divendres el punt final a les vacances amb una jornada dedicada a realitzar diferents tests a la Ciutat Esportiva

El Barça 2014/15 ha tornat a l’activitat aquest divendres, 1 d’agost, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ho ha fet sense patins. Com és habitual, la primera presa de contacte han estat les tradicionals analítiques i les proves mèdiques i físiques pròpies de cada inici de curs. En el transcurs del matí han passat per la Ciutat Esportiva els components de la primera plantilla blaugrana per sotmetre’s a una ecocardiografia, una densitometria (estudi de la composició corporal), una dinamometria d’extremitats inferiors (anàlisis de la força) i una prova d’esforç.

“Les vacances van bé per descansar i tornar a carregar les piles però ara ja tenim ganes d’afrontar una nova temporada. La il·lusió sempre és màxima i ens esperen molts reptes”, ha assegurat Aitor Egurrola, el capità blaugrana. A partir de dilluns, l’equip es posarà a preparar el curs 2014/15. Les primeres sessions de treball es duran a terme al Palau Blaugrana i la setmana següent, de l’11 al 16 d’agost, els de Ricard Muñoz faran una estada de pretemporada a El Montanyà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut