Niça viu amb intensitat la visita culer

Niça viu amb intensitat la visita culer

El Barça ha tancat una estada de sis dies fora de casa amb un viatge d’Anglaterra a la Costa Blava La prèvia del partit entre l’Olympique de Niça i el Barça ha estat farcida d’actes sobre la gespa de l’Allianz Riviera

El Barça torna a casa després de cinc dies de treball profitós a Anglaterra i un altre amb un partit a França. Aquest dissabte a primera hora del matí ha passat de la pluja i la frescor de Birmingham al sol i la xafogor de França. De la tranquil·litat de St George’s Park a la passió de l’Allianz Riviera.

Niça és una ciutat de la Costa Blava en plena ebullició durant l’estiu. Aquest 2 d’agost ha estat habitual veure en els seus elegants carrers els colors roig-i-negres de l’Olympique combinats amb els blaugranes del Barça. Fins i tot amb els de la senyera. Tampoc era gens difícil trobar en la localitat gala cartells i referències al partit.

Moments especials a l’Allianz Riviera

I és que la visita de club català ha estat tot un esdeveniment. En la prèvia del partit s’han succeït diversos actes sobre el terreny de joc, mentre els equips s’escalfaven.

Per començar, l’Olympique de Niça ha homenatjat els supervivents de l’equip que va vèncer precisament al Barça per 3-0 a la Copa de la UEFA del 1973. S’han visionat a través del videomarcador de l’estadi els millors moments d’aquell partit i posteriorment han saltat a la gespa, un per un, aquells jugadors, obsequiats amb rams de flors.

A més, l’entitat francesa també ha volgut dedicar el partit a un conegut seguidor desaparegut recentment. Un del moments més vistosos de la prèvia del Niça-Barça s’ha produït amb els jugadors ja sobre la gespa, quan s’han cantat els himnes dels dos clubs 'a capella', davant del deliri de l’afició en els instants en què sonava el local ‘Nissa la Bella´’.

També als prolegòmens del matx, un grup de sis nens i nenes de la Fundació ‘Make-A-Wish France’ han format part dels grups d’‘escort-kids’ que han sortit de la mà dels jugadors a l’inici del partit. Eren quatre nens i nenes hospitalitzats a ciutats properes a Niça, més dos germans seus. D’aquesta manera, tots ells vivien una nit de somni.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut