De Vargas i Jallouz, il·lusionats amb el repte blaugrana

De Vargas i Jallouz, il·lusionats amb el repte blaugrana

Les dues últimes incorporacions del FC Barcelona d’handbol per a aquesta nova temporada esperen estar a l’altura i tenen clar que l’objectiu és ser a dalt de tot

El dia que el primer equip d’handbol tornava de les vacances després d’un merescut descans per agafar forces, el FC Barcelona ha presentat les dues noves incorporacions per a aquesta temporada. Es tracta de Gonzalo Pérez de Vargas i Wael Jallouz, que, acompanyats de la directiva responsable de la secció, Susana Monje, el tècnic del primer equip, Xavi Pascual, i alguns companys d’equip, com Daniel Saric i Víctor Tomàs, s’han mostrat il·lusionats amb el repte de formar part de la plantilla del Barça.

Tots dos saben que l’objectiu del conjunt blaugrana és ser a dalt i lluitar fins al final en totes les competicions. Per això arriben amb la intenció de “donar el màxim per estar a l’altura de la resta dels companys, guanyar títols, especialment la Champions, i, sobretot, fer un bon grup que jugui bé”, tal com ha assegurat Jallouz.

Amb 23 anys, ja sap què significa jugar en un dels equips més potents d’Europa. El seu pas pel Kiel ha fet créixer el tunisià, que ha viscut l’exigència d’un club gran i ha hagut de disputar-se el seu lloc amb altres jugadors de gran qualitat. Aquesta experiència adquirida fa que Jallouz sigui un dels joves amb més progressió de l’handbol. I ell mateix espera que a Barcelona pugui “continuar ascendint en la seva carrera.

Un retorn avançat

Per a Pérez de Vargas tornar al FC Barcelona significa tornar a casa. Després del seu pas per les categories inferiors blaugrana i de guanyar experiència al Granollers i al Tolosa, el porter de Toledo no va dubtar ni un moment a acceptar la proposta feta per l’entrenador Xavi Pascual.

Confiat en les seves capacitats, el jugador de 23 anys ha confirmat que no té por de la pressió que pot suposar substituir Arpad Sterbik. I és que, tot i que la marxa del porter serbi ha accelerat el seu retorn un parell de temporades, Pérez de Vargas ha assegurat estar “preparat per al repte de defensar la porteria del Barça”. A més, arriba amb l’objectiu de “ser a dalt de tot, guanyar títols i, com a mínim, arribar a la Final 4.”

Plantilla tancada

Amb la incorporació d’aquests dos nous jugadors, la directiva responsable de la secció d’handbol, Susana Monje, ha confirmat que la plantilla queda arrodonida. Segons Monje, la valoració és “molt positiva”, ja que han aconseguit confeccionar un dels grups més potents d’Europa. A més, ha volgut remarcar la importància de l’handbol base al FC Barcelona, ja que, dels 17 components de la primera plantilla, cinc són fruit del planter blaugrana.

Un equip del qual es mostra molt orgullós l’entrenador Xavi Pascual, que ha comentat: “El model de joc serà similar, però intentarem millorar el ritme”. A més, ha confirmat: “Treballarem per tornar a la Final 4 de Colònia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut