El Barça realitza el primer entrenament del curs

El Barça realitza el primer entrenament del curs

Els de Ricard Muñoz comencen la pretemporada 2014/15 amb una sessió de treball físic al Palau Blaugrana Els internacionals Gual i Barroso tenen permís per incorporar-se a la feina el dilluns dia 11 d’agost

Els vigents campions de l’OK Lliga, de la Lliga Europea i de la Supercopa d’Espanya han tornat a rodar aquest dilluns al Palau Blaugrana. Divendres van passar per la Ciutat Esportiva per dur a terme les habituals proves mèdiques i físiques i aquest dilluns ha arribat el moment de tornar-se a calçar els patins. Els de Ricard Muñoz inicien d’aquesta manera la seva posada a punt de cara a afrontar una temporada 2014/15 plena d’al·licients. L’equip lluitarà en sis fronts (Supercopa d’Espanya, Copa Continental, OK Lliga, Copa Intercontinental, Copa del Rei i Lliga Europea) amb l’objectiu d’intentar millorar els èxits del darrer curs.

Les úniques absències en aquesta primera setmana de feina seran les de Marc Gual i Xavi Barroso, amb permís del Club per incorporar-se a la disciplina blaugrana el dilluns dia 11 d’agost. Recordem que ambdós jugadors van disputar l’Europeu d’Alcobendas amb la selecció espanyola. Els joves jugadors del planter Nil Roca, Blai Roca, Ignacio Alabart, Sergi Llorca i Oriol García s’entrenaran aquests dies a les ordres de Ricard Muñoz.

Estada a El Montanyà

Aquestes primeres jornades de pretemporada els entrenaments se centren en l’aspecte físic. El d’aquest dilluns ha servit per comprovar l’estat de forma dels jugadors després de les vacances. Els blaugranes completaran una primera setmana de feina al Palau i, la setmana vinent, de l’11 al 16 d’agost, es desplaçaran a El Montanyà per dur-hi a terme una estada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut