El dia de l’handbol formatiu del Barça a Encamp

El dia de l’handbol formatiu del Barça a Encamp

L’equip ha rebut la visita dels tècnics de l’handbol base del Club en una jornada de treball i convivència

Com ja es va fer la temporada anterior, el segon dia de 'stage' a Encamp ha estat el dia en què els entrenadors de la base blaugrana han pujat fins a terres andorranes. Amb una agenda de treball densa, els responsables de la formació dels joves jugadors han fet una extensa jornada de feina al costat del primer equip.

Formació per créixer

Al llarg del matí de dimarts els entrenadors dels joves han assistit a una jornada de formació plantejada des de la mateixa secció. Els tècnics han participat en diverses xerrades fetes per professionals de l’'staff' del primer equip.

El tracte amb els mitjans de comunicació, el treball físic i de prevenció mèdica, la composició defensiva, el treball amb els porters i l’organització interna han estat els temes que s'han tractat durant el matí de dimarts.

A la tarda els entrenadors de l’handbol formatiu del FC Barcelona presenciaran l’entrenament del primer equip a la pista, on veuran part de les qüestions tractades durant el matí.

Resultats a la vista

La feina de l’handbol formatiu està donant els seus fruits. Aquesta temporada cinc dels setze jugadors del primer equip del Barça d’handbol han sorgit de la base blaugrana.

Una altra dada és la presencia de tres jugadors de l’handbol formatiu en el passat campionat d’Europa júnior. Florian Baumgartner ha tornat amb l’or amb Alemanya, i Oriol Rey i Aleix Gómez, amb el bronze amb Espanya. A la selecció espanyola també hi era Nacho Biosca, porter del Barça B d’handbol la temporada passada.

Els tècnics de la base

Aquesta temporada Toni Gerona i Pepe Mesas portaran el filial que disputa la Divisió d'Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal. Gerona també continuarà com a coordinador del planter.

Llorenç Rueda i Luis Santos dirigiran l’equip juvenil. El cadet A serà responsabilitat de Jordi Giralt i Ferran Porras. El cadet B serà entrenat per Rubén Piñol i Guillem Molné, i Alex Barbeito i Marc Revuelta seran els tècnics de l’infantil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut