L’equip cadet jugarà un torneig a Orlando

L’equip cadet jugarà un torneig a Orlando

El cadet blaugrana representarà el FC Barcelona al torneig World Futsal Championship Els blaugranes continuen amb la seva experiència als Estats Units

Els jugadors del futbol sala cadet s’han desplaçat a Orlando per disputar el World Futsal Championship. Aquest esdeveniment ha estat impulsat per USA Futsal, una organització que té com a objectiu promoure el futbol sala als Estats Units. El torneig es disputarà del 7 al 10 d’agost en un complex esportiu a dins del Walt Disney World Resort. En aquest campionat participaran equips de categories inferiors de tot el món.

Alguns dels equips amb els quals s’enfrontarà el cadet blaugrana els primers dies són el Footie Force de les Bermudes, el City Futsal de Dallas i el Legends de Califòrnia, entre d’altres. La final del torneig es disputarà el dia 10 d’agost i la data prevista de tornada a Barcelona per als blaugranes és el 12.

La contribució blaugrana

Andreu Plaza, l’entrenador del Barça B de futbol sala, ja va viatjar als EUA aquest any per exportar la passió per aquest esport durant un campus organitzat per SportHQ i USA Futsal a Cary, Carolina del Nord. El FC Barcelona, d’aquesta manera, pretén donar a conèixer i inculcar les tècniques del futbol sala als EUA, un país on la pràctica d’aquest esport està molt poc popularitzada però que cada vegada és més popular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut