Victor Tomás i Sigurdsson, cara a cara

Victor Tomás i Sigurdsson, cara a cara

Victor sobre Sigurdsson: “És un dels jugadors més durs contra els quals he jugat” Antics rivals, ara companys. Sigurdsson: “Tots dos volem guanyar, i quan hem jugat l'un contra l'altre ha estat una competència molt dura"

Dos jugadors, dos extrems i dos antics rivals ara es retroben en un mateix vestuari. Victor Tomás i Sigurdsson han compartit pista de joc, cara a cara, abans que l’islandès s’incorporés al FC Barcelona d’handbol. Abans que comenci la temporada, els dos jugadors han valorat per als mitjans del Club com és enfrontar-se a qui ara és nou company d’equip, així com les virtuts de cadascú.

El capità blaugrana confessa que és “un dels jugadors més durs” contra els quals ha jugat. Destaca, a més, que “en un un contra un sembla que mai se li acaben les piles”. Per en Víctor, Sigurdsson és un jugador “molt complet”. “És incansable, té una gran efectivitat des de l’extrem, és bo en defensa i en contraatac. Estic encantat de tenir-lo com a company”, comenta el ‘8’ blaugrana.

Sigurdsson agraeix les paraules d’en Víctor, però té clar que “sempre intentes jugar amb el nivell més alt d’intensitat que pots”. L’islandès també ha volgut ressaltar les qualitats del seu nou company: “En Víctor té una grandíssima intensitat i és molt fort. Tots dos volem guanyar i sempre que hem jugat l'un contra l'altre ha estat una competència molt dura", conclou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut