L’'staff' de l’equip d’handbol

L’'staff' de l’equip d’handbol

L’handbol del FC Barcelona presenta un grup d’elit dins i fora de la pista

Tot equip és suma de feines, la dels jugadors dins la pista, la dels tècnics a la banqueta i la del personal auxiliar, perquè tot estigui disponible i preparat per entrenar-se, viatjar i competir. Us presentem les persones que formen part de l’'staff' del primer equip de l’handbol blaugrana.

Els tècnics

Dirigits per Xavi Pascual, primer entrenador i secretari tècnic de la secció, Toni Rubiella, Oliver Roy, Roger Font i Jordi Rosell són els tècnics del primer equip.

Toni Rubiella assumeix el càrrec de segon entrenador. Rubiella és el més veterà de l’'staff', amb 30 temporades al Club. Oliver Roy fa de tercer entrenador, i Roger Font és l’entrenador dels porters blaugrana. Finalment, Jordi Rosell s’encarrega de l’edició de vídeo i 'scouting'.

Els auxiliars

Marta Yebra és la delegada del primer equip. Durant aquests dies rep el suport de Javier Gutiérrez, delegat del FC Barcelona B d’handbol.

Pablo Lescay treballa com a encarregat de material i és la persona de l’'staff' que té cura de les equipacions d’entrenament i de partit i de la resta del material necessari per al bon funcionament de l’equip.

La part mèdica

El doctor Josep Antoni Gutiérrez és el metge del conjunt barcelonista d'handbol. Al Dr. Gutiérrez l’acompanya Sebastià Salas, fisioterapeuta de l’equip, amb el suport d’Adrià Vilà.

Ells tenen cura de la salut dels jugadors i que estiguin en plenes condicions per a la pràctica esportiva d'alt nivell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut