Els de Carmona fan sessió triple

Els de Carmona fan sessió triple

La primera jornada a Encamp ha estat completa L’equip s’ha entrenat tres vegades

El dia ha començat molt aviat per als homes de l’equip de futbol sala de Barça. L’equip s’ha llevat ben aviat per anar a fer carrera a la muntanya. Ha estat gairebé una hora el temps que els de Marc Carmona han corregut per terres andorranes. Després l’equip ha tornat a l’hotel per dutxar-se i agafar forces amb l’esmorzar.

Després d’un breu descans, l’equip s’ha dirigit al pavelló municipal d’Encamp per realitzar una sessió dividida en la part més física al gimnàs, amb treball individualitzat per a cada jugador, per acabar l’entrenament amb una part tàctica damunt del parquet.

Tot just acabat el dinar, els jugadors s’han retirat a les seves habitacions per descansar, però alguns han aprofitat per veure el partit de futbol que el primer equip ha jugat a Hèlsinki davant del conjunt local. Mentrestant, els tècnics han estat preparant l’últim entrenament del dia. L’equip tècnic ha preparat una sessió de més de 90 minuts per tal d’assimilar els conceptes tècnics i tàctics a pista, i el dia ha acabat amb els jugadors passant per la zona d’aigües per mirar de recuperar-se muscularment al més aviat possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut