Tarragona, seu de la XXIX Supercopa Asobal

Tarragona, seu de la XXIX Supercopa Asobal

Barça i Granollers lluitaran pel primer títol estatal de la temporada al Tarraco Arena Plaça el dia 31 d’agost

La Supercopa Asobal ja té seu i data. Serà el proper 31 d’agost a les 17 h a la ciutat de Tarragona. El FC Barcelona, com a campió de Lliga, i el Fraikin BM Granollers, com a subcampió de Copa, es veuran les cares en la lluita per aquesta competició.

Enfrontament inèdit

La final entre el Barça d’handbol i el BM Granollers serà la primera entre els dos equips catalans a la Supercopa Asobal. Els vallesans no hi han participat mai, i la cita de Tarragona serà el primer derbi català en aquesta competició.

Els blaugranes han participat en 22 de les 28 edicions disputades fins al moment. El Barça d’handbol s’ha proclamat campió de la Supercopa Asobal en 16 ocasions, i és el club que més títols té d’aquest campionat.

L’handbol blaugrana és el vigent campió de la competició. Els homes de Pascual es van imposar per 40 a 31 al NaturHouse La Rioja a l’edició del 2013, jugada a Valladolid, i han disputat la final de la Supercopa Asobal ininterrompudament des de l’any 2006.

Possible segon enfrontament

En poc més d’una setmana Barça i Granollers podrien veure’s les cares sobre el parquet dues vegades. En cas que blaugranes i vallesans superessin les semifinals de la Supercopa de Catalunya dels dies 21 i 22 d’agost es trobarien a la final de la competició del dia 23.

La temporada passada Barça i Granollers es van enfrontar en quatre ocasions: dos partits de la Lliga Asobal i final de la Copa Asobal i de la Copa del Rei d’handbol, amb quatre triomfs blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut