Local

Barça B – UE Lleida: Amistós sense gols (0-0)

El conjunt d’Eusebio mereix més en el seu tercer partit de pretemporada S’han estrenat amb el Barça B aquest curs Ié i Halilovic, fins fa poc amb el primer equip

El Barça B va guanyar el seu primer partit de pretemporada, va perdre el segon i aquest dimecres ha empatat el tercer. Ho ha fet contra el Lleida, el conjunt de Segona B, en un matx disputat al camp 7 de la Ciutat Esportiva. Els homes d’Eusebio, però, han merescut més que un empat sense gols. Sobretot al segon temps, en què Halilovic –que s’ha estrenat amb el B, així com Ié– i Adama han revolucionat el partit.

Amos de la pilota

El partit ha arrencat amb un Barça B dominador. L’equip blaugrana tenia tota la possessió i intentava arribar amb perill a la porteria defensada per Torres. D’ocasions, però, no n’ha pogut crear gaires. Només Joan Román i Babunski, amb xuts llunyans, han amenaçat la porteria lleidatana. Els visitants han tingut la més clara amb un llançament de falta de Marimon que ha anat per sobre del travesser.

A la represa el Barça B ha introduït cinc cares noves. Han entrat el porter Suárez i Gumbau, Halilovic, Adama i Javi Fernández. Amb ells l’equip ha accelerat el ritme. Sobretot mitjançant Halilovic i Adama. El croat ha generat fins a tres bones ocasions que no han acabat en gol de miracle, mentre que l’extrem ha pogut desequilibrar el matx en un altre parell d’ocasions.

El Barça B ha hagut de jugar els últims vint minuts de partit amb deu homes. Kaptoum s’ha retirat amb una contusió a la cuixa esquerra i Eusebio, sense més jugadors de recanvi disponibles, ha vist com els seus han pogut mantenir l’empat tot i la inferioritat numèrica, més evident a aquestes alçades de temporada, quan els jugadors encara no estan al cent per cent de la seva forma física.

Més notícies aquí