Ortego, Pacheco, Miñano i Ferran, amb el primer equip a Encamp

Ortego, Pacheco, Miñano i Ferran, amb el primer equip a Encamp

Els quatre joves han realitzat la pretemporada amb el primer equip Ortego ja hi va participar activament la temporada passada

Marc Carmona compta amb un gran equip per afrontar totes les competicions de la temporada 2014/15. A més de la base guanyadora dels últims anys, l’equip ha incorporat aquest any tres jugadors de reconegut prestigi com són Bateria, Ferrao i Rafa Usin. Però, a banda d’aquests jugadors, el tècnic català ha portat a Encamp (Andorra) quatre joves jugadors que durant la temporada seran importants.

Adrian Ortego

Adrian Ortego és un jove tanca madrileny que el curs passat ja va ajudar l’equip al tram final després de la lesió d’Ari Santos. Aquesta és la tercera temporada d’Ortego, i Carmona confia molt en la progressió del jugador, que l’any passat va ser un habitual dels entrenaments del primer equip i de les convocatòries. A més, ha millorat la seva capacitat golejadora malgrat que no és el seu fort. La temporada passada va marcar vuit gols amb el primer equip (sis en Lliga i dos en Copa del Rei) i sis més amb el Barça B.

Pol Pacheco

Aquest ala del Barça B és una de les joies del futbol sala formatiu culer. Pacheco és un jugador molt hàbil, amb un gran control de pilota i un xut molt potent. A banda de ser molt creatiu en el joc, té una bona capacitat de cara a porteria.

Joan Miñano

Després de la marxa de Chema Mella, cedit al Peníscola Bodegas Dunviro, Miñano s’ha convertit en el tercer porter de l’equip. Tot i que la seva dinàmica estarà amb el Barça B, farà la pretemporada amb el primer equip i estarà a disposició de Marc Carmona sempre que hi hagi una lesió d’un dels dos porters del primer equip, Paco Sedano i Cristian. La temporada passada Chema ja va estar durant moltes setmanes amb els grans després de la lesió de Cristian.

Ferran Plana

El Ferry, com és conegut en el món del futbol sala, és una altre dels jugadors del planter culer amb molt de futur. És un ala constructor amb gran visió de joc, i ja ho ha demostrat al Barça B. La temporada passada ja va jugar alguns partits amb el primer equip i va demostrar que és un bon defensor.

El futur assegurat

A més d’aquests tres jugadors, el Barça B compta amb altres de molt interessants com Ferran Plana i Alex Constantino, que durant la temporada pujaran al primer equip per reforçar entrenaments i mirar de guanyar-se l’atenció de Carmona i els seus ajudants amb l’objectiu de quedar-se definitivament amb jugadors com Lozano, Wilde, Gabriel, Bateria i companyia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut