L’objectiu de l’handbol blaugrana: Jugar 61 partits oficials

L’objectiu de l’handbol blaugrana: Jugar 61 partits oficials

Si els blaugranes juguen 61 partits oficials, podrien estar en disposició de disputar els set títols de la temporada 2014/15

Arrancant la temporada fem una visió global de les competicions i els partits que l’handbol blaugrana té com a repte al llarg de la temporada. Set competicions oficials que podrien esdevenir en 61 partits si els blaugranes arriben a la part final de totes les competicions.

Les competicions a jugar

Set són les competicions que el FC Barcelona d’handbol pot disputar al llarg de la temporada 2014/15. La primera d’aquestes serà la Supercopa de Catalunya, que comença, per als blaugranes, el divendres 22 a la pista del BM La Roca.

La Supercopa Asobal del dia 31 d’agost i la Superglobe a Doha, al setembre, seguiran la cita catalana. El mateix setembre es donarà inici a la Lliga Asobal i, a finals de mes, serà el torn de començar la Champions.

La Copa Asobal al desembre i la Copa del Rei d’handbol completen les set competicions que jugarà el Barça d’handbol.

El repte, 61 partits

El gran gruix de partits de la temporada serà a la Lliga Asobal, amb 30 partits. Si els blaugranes es classifiquen per a la final de la Supercopa de Catalunya, aquesta competició sumaria dos enfrontaments més.

La Supercopa Asobal serà a partit únic i a la Superglobe disputaran cinc partits. En cas que els blaugranes arribessin a la Final Four de la VELUX EHF Champions League, jugarien 16 partits en aquesta competició.

Si el Barça d’handbol arribés a la final de la Copa Asobal sumarien dos partits més, i si els homes de Pascual juguessin la final de la Copa del Rei disputarien cinc partits en aquesta competició, per sumar un total de 61 partits oficials.

Les temporades anteriors

La temporada 13/14 el FC Barcelona va disputar 60 partits. Les competicions van ser les mateixes que jugarà aquest curs, però la no-disputa de la final de la Supercopa de Catalunya va fer que juguessin un partit menys dels que podrien disputar la temporada 2014/15.

La temporada 12/13 els blaugranes no van jugar la Superglobe. Aquest fet i el de caure a les semifinals de Copa van fer que els blaugranes juguessin 52 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut