El Barça ha jugat avui el primer partit amistós de la pretemporada

El Barça ha jugat avui el primer partit amistós de la pretemporada

L’equip navarrès de l’Aspil Vidal Ribera ha estat el primer rival de la fase de preparació El partit ha servit per començar a veure l’estat físic i tècnic del conjunt dirigit per Marc Carmona

El FC Barcelona i l’Aspil Vidal Ribera navarrès s’han enfrontat al Palau en el primer partit de la pretemporada per als homes de Marc Carmona. Després de gairebé dues setmanes de preparació, els blaugranes han jugat un matx contra els navarresos a porta tancada al Palau Blaugrana.

Al partit s’han pogut veure en acció les noves incorporacions blaugrana -Bateria, Ferrao i Rafa Usín-, que a poc a poc van agafant els automatismes que l’equip té i que Carmona demana als seus jugadors. Tant els nous jugadors com els que fa diverses temporades que estan al Club han pogut calibrar el seu estat de forma davant d’un rival que la temporada passada els va crear molts problemes.

Els visitants s’han avançat al marcador gràcies a un xut de Palmas que Cristian no ha pogut aturar. Poc després, Lozano ha fet l’empat amb una jugada individual amb la qual han marxat tots dos equips als vestidors. A la represa el domini ha estat culer i això ha fet que el jove Ferran Plana avancés el Barça. I, a tres minuts de finalitzar el matx, el brasiler Ferrao, en una jugada de força, ha fet el definitiu 3-1.

Després del partit d’aquest divendres els blaugranes en jugaran tres més la setmana que ve durant l’estada que l’equip durà a terme a Jakarta (Indonèsia). Quan torni el Barça tornarà a jugar contra un equip de l'LNFS. Serà el dissabte 30 d’agost al Palau Blaugrana contra el Llevant UD DM, també a porta tancada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut