Manuel Olmedo i Teresa Urbina, fora de les seves finals de l’Europeu

Manuel Olmedo i Teresa Urbina, fora de les seves finals de l’Europeu

Els atletes blaugrana no han pogut accedir a les finals dels 1.500 m i dels 3.000 m obstacles, respectivament Teresa Urbina no ha pogut acabar la prova de qualificació, mentre que Manuel Olmedo s’ha quedat a un segon de la classificació

Aquest divendres era el torn de dos atletes més del FC Barcelona a l’Europeu d’atletisme que s’està celebrant a Zuric. Manuel Olmedo, a la prova de 1.500 m, i Teresa Urbina, a la de 3.000 m obstacles, es jugaven el pas a les  finals respectives. La primera a participar-hi ha estat Teresa Urbina, que no ha pogut acabar la seva prova i ha quedat fora de la final que s’ha de disputar diumenge a la tarda.

Olmedo, a un segon de la final

Més tard ha arribat el torn per a Manuel Olmedo. L’atleta sevillà ha fet un temps de 3.40.48 i s’ha quedat a només un segon de la marca que donava accés a la final. Olmedo ha acabat en la 16a posició de la classificació absoluta i no podrà lluitar per les medalles en la final d’aquest diumenge.

El pròxim atleta blaugrana a participar-hi serà Jean Marie Okutu, a la prova de qualificació en salt de llargada. Aquest dissabte, mentrestant, competiran cinc atletes més del FC Barcelona: Cristina Lara –relleus 4x100 m femenins–, Adrià Burriel i Ivan Jesús Ramos –relleus 4x100 m masculins– i Lucas Bua i Pau Fradera –relleus 4x400 m masculins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut