La gira per Indonèsia, farcida d’activitats

La gira per Indonèsia, farcida d’activitats

Els blaugranes jugaran tres partits amistosos A més, els jugadors i Marc Carmona realitzaran clínics de formació

Per primera vegada a la seva història la secció de futbol sala realitzarà una gira de pretemporada a Indonèsia, on l’equip farà tres partits amistosos per preparar la temporada i mirar de tornar a ser l’equip dominant dels darrers anys. Però, a més dels tres partits amistosos, també farà altres activitats.

Els partits

Els de Marc Carmona jugaran tres partits amistosos en tres dies consecutius, divendres, dissabte i diumenge. Els equips escollits per enfrontar-s’hi són la selecció d’Indonèsia, el Thai Port FC de Tailàndia i el Felda FC de Malàisia. Tots tres partits serviran per afinar la preparació de cara a l’inici de la temporada, que serà la Copa Catalunya el 4 de setembre. Una setmana més tard els catalans s’estrenaran a l'LNFS davant del Llevant UD DM. Els partits es jugaran al Tennis Indoor Stadium de la capital indonèsia.

Tiki Taka Coaching Clinic

A banda dels partits, l’equip durà a terme un entrenament a portes obertes dijous a la tarda en què els assistents podran observar com s’entrena un equip de futbol sala de màxim nivell. Aquest entrenament està orientat als infants d’Indonèsia que practiquen aquest esport.

Dissabte i diumenge Marc Carmona i el seu cos tècnic faran uns clínics de dues hores cadascun adreçats a entrenadors i jugadors sobre els secrets del futbol sala. A més, tres jugadors de l'equip formaran part de cada una d’aquestes sessions.

El nom que ha rebut aquesta classe magistral per part dels delegació culer ha estat 'Tiki Taka Coaching Clinic'. Els blaugranes participants parlaran sobre diferents aspectes de l’esport en diferents àmbits, de la defensa en zona a la individual, la defensa del porter jugador, etc. També s’incidirà en aspectes ofensius com ara l’atac de quatre i l’atac de cinc, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut