Jornada familiar a la festa del Gamper

Jornada familiar a la festa del Gamper

Tant els més menuts com els adults han pogut gaudir de diverses activitats lúdiques i actuacions musicals abans del 49è Trofeu Joan Gamper

Abans de conèixer de primera mà les noves incorporacions de l’equip i de gaudir del partit del FC Barcelona davant el Club León de Mèxic, molts aficionats, simpatitzants i turistes s’han apropat als voltants del Camp Nou per gaudir de la Festa del Gamper.

Tant els més menuts de la família com els adults han pogut participar en un seguit d’activitats prèvies al partit al voltant de l’Estadi: des de tallers i espectacles fins a actuacions musicals i múltiples activitats per a tots els públics per tal de viure el barcelonisme. Fins i tot aficionats i simpatitzants del Club León mexicà s’hi han apropat per tal de viure un dia blaugrana.

Coincidint amb el Congrés Mundial de Penyes, que s’ha celebrat durant el cap de setmana del 16 i el 17 d’agost, la zona de l’Auditori 1899 ha estat un formigueig constant de gent amb la samarreta blaugrana per gaudir d’un dia en clau barcelonista: futbolins, camps de futbol i tallers de tatuatges, entre molts altres; activitats, totes, relacionades amb el futbol i el FC Barcelona

A mesura que ha anat avançant la tarda el degoteig de gent ha anat augmentant. A més de les activitats properes a l’Auditori 1899, les accions s’han ampliat també a l’esplanada de Tribuna del Camp Nou, on els més joves, a més de famílies i turistes, han esgotat les hores prèvies abans d'entrar a l’Estadi per gaudir de la Festa del Gamper i el partit davant el Club León. Ni la lleu pluja d’última hora ha aturat aquells i aquelles que han volgut viure l’ambient blaugrana abans de la presentació de l’equip i la disputa del 49è Trofeu Joan Gamper al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut