El control de les pulsacions, per a un millor rendiment

El control de les pulsacions, per a un millor rendiment

Els pulsòmetres són aquests dies una font d’informació molt valuosa per al cos tècnic del Barça d’hoquei patins La pretemporada és dura i tots els jugadors, inclosos els porters, posen a prova la seva freqüència cardíaca

En l’esport d’elit cada cop és més habitual sotmetre els esportistes a tests i mesures de control per detectar-ne les necessitats. Com altres esports d’equip, l’hoquei patins exigeix esforços intermitents d’alta intensitat. Per poder quantificar els esforços dels jugadors fan falta variables objectives i la freqüència cardíaca n’és una. És per això que el Barça d’hoquei patins treballa amb un equip de telemetria per a la monitorització de la freqüència cardíaca.

Tots els jugadors, inclosos els porters, s’entrenen i disputen els partits amistosos amb un pulsòmetre sobre el pit. Les dades que n’obtenen els tècnics són molt valuoses. D’entrada, comproven quin és l’esforç de cada jugador quan afronta les diferents càrregues de treball i, a partir d’aquí, poden dissenyar els entrenaments més adequats per assolir un millor rendiment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut