El Femení A espera rival a la Champions

El Femení A espera rival a la Champions

L’equip de Xavi Llorens serà cap de sèrie al sorteig de divendres 22 d’agost a les 13.30 hores, que es podrà seguir per UEFA.com Aquesta serà la tercera participació de les blaugranes a la màxima competició europea, i la primera com a caps de sèrie

Les flamants campiones de Lliga i Copa de la Reina ja esperen rival a la UEFA Women’s Champions League. El sorteig de setzens de final tindrà lloc divendres, 22 d’agost, a les 13.30 hores. Els 32 equips classificats per a aquesta ronda s’han dividit en dos grups de 16 equips cadascun. Al primer grup hi haurà els 16 clubs amb millor coeficient UEFA, que seran els caps de sèrie, i el FC Barcelona n’és un, concretament el 14è equip amb millor coeficient després d’arribar als quarts de final la temporada passada, en què va perdre contra el Wolfsburg, campió de la competició.

Tornada al Miniestadi

Un dels privilegis que et dóna ser cap de sèrie és jugar la tornada de l’eliminatòria a casa, fet que suposa jugar el 8 o el 9 d’octubre a camp contrari i el 15 o el 16 d’octubre al Miniestadi. Després del sorteig dels setzens de final, també es coneixeran els emparellaments de la ronda dels vuitens de final, que es jugaran el 8/9 de novembre i el 12/13 de novembre. Per a la següent ronda ja seria necessari un altre sorteig, tot i que el sistema d’eliminatòries a doble partit es repetirà fins a arribar a la final a l’estadi Ludwig-Jahn-Sportpark de Berlín, el dijous 14 de maig.

L’Stabaek i el Liverpool, els rivals més difícils

Aconseguir la condició de cap de sèrie per primera vegada a la història després d’haver jugat dues edicions és un gran pas per a l’equip de Xavi Llorens, ja que evita creuar-se amb equips forts almenys als setzens de final. El llistat de possibles rivals per al Femení A blaugrana és el següent: Stabæk FK (NOR), Apollon LFC (CYP), Liverpool LFC (ENG), MTK Hungária FC (HUN), Ryazan-VDV (RUS), FC BIIK-Kazygurt (KAZ), ACF Brescia (ITA), FC Twente (NED), SK Slavia Praha (CZE), Stjarnan (ISL), ŽNK Osijek (CRO), ŽNK Pomurje (SVN), KKPK Medyk Konin (POL), Gintra Universitetas (LTU), Clube Atlético Ouriense (POR) i Raheny United (IRL).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut