La selecció espanyola sub-20 disputa el torneig Zé Du d'Angola

La selecció espanyola sub-20 disputa el torneig Zé Du d'Angola

Els blaugranes Ignacio Alabart, Blai Roca i el recent incorporat Sergi Aragonés participaran en el prestigiós torneig Zé Du d’Angola amb el combinat espanyol

La selecció espanyola sub-20 d’hoquei patins continua la seva preparació de cara al Campionat d’Europa júnior, que es disputarà a principis d’octubre a Valongo, i aquest dimecres farà el seu debut al torneig Zé Du d’Angola contra el Ferroviario de Maputo. Hi seran presents tres jugadors del Barça: Ignacio Alabart, Blai Roca i Sergi Aragonés, procedent del Noia Freixenet. Recordem que Alabart i Roca s’han entrenat aquests primers dies de pretemporada amb el primer equip blaugrana.

El prestigiós torneig comença aquest dimecres i finalitzarà el proper diumenge 24 d’agost. El combinat espanyol ha quedat enquadrat juntament amb el Ferroviario de Maputo, l’Sporting de Portugal i el CD 1º de Agosto. Tots els partits es disputaran al pavelló Kilamba, seu del darrer Mundial d’hoquei patins. Les semifinals se celebraran dissabte, i la gran final, diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut