L’expedició blaugrana del futbol sala ja està a Indonèsia

L’expedició blaugrana del futbol sala ja està a Indonèsia

El Barça ha arribat a Indonèsia cansat després de gairebé 24 hores de viatge El vol ha estat entretingut. Cartes, parxís i pel•lícules han estat els passatemps preferits

Després de gairebé 24 hores de viatge, el Barça de futbol sala ja ha arribat a Jakarta (Indonèsia), on els blaugranes jugaran un torneig amb tres equips els propers dies i, a més, faran uns clínics per a entrenadors i jugadors locals.

Un viatge llarg

El viatge va començar dimarts a l’aeroport de Barcelona, on l’expedició culer va agafar un vol en direcció a París. Després de dues hores, l’equip va aterrar a la capital francesa, on va haver d’esperar-se una hora i mitja abans d’agafar el següent vol fins a Singapur. El viatge va durar 12,5 hores fins a Malàisia i, en arribar, van haver de sortir de l’avió, que havia d’omplir el dipòsit, per fer l’últim tram del viatge fins a Jakarta, que ha durat uns 90 minuts.

Els passatemps dels culers

Durant el trajecte més llarg, entre París i Singapur, els jugadors han fet una mica de tot. Mentre que alguns han aprofitat per dormir pràcticament des del principi del viatge, uns altres han jugat a cartes fins que les hostesses els han dit que havien de descansar perquè apagarien els llums de la cabina. Altres, però, han jugat al parxís, i la resta han preferit mirar alguna pel·lícula que oferia l’avió o bé que portaven ja des de casa. Els jugadors han mirat de descansar el màxim possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut