FC Barcelona–BM Granollers: Campions de la Supercopa catalana (37-22)

Els homes de Xavi Pascual s’han proclamat campions de la Supercopa en imposar-se per un 37-22 al BM Granollers Els gols de Sirgursson, Lazarov, Sorhaindo, Rutenka i Ariño, entre d'altres, han decidit aviat el marcador

El Barça d’handbol s’ha proclamat campió de la Supercopa en imposar-se per un clar 37-22 al BM Granollers. El conjunt de Xavi Pascual ha ofert un bon joc en el conjunt del partit, que s’ha disputat al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Malgrat que des de l’inici s’ha vist el domini dels blaugranes, el Granollers no s’ha deixat doblegar fàcilment. Els homes de Xavi Pascual han imposat el seu joc i, gràcies a un bon treball defensiu i a la velocitat de joc, sobretot a la segona part, han aconseguit superar els vallesans i trencar les seves línies de defensa.

Un Granollers sòlid

A la primera part els blaugranes s’han trobat amb un Granollers dur de rosegar que no ha abaixat els braços en cap moment.  Els vallesans han marcat un ritme de partit d’anades i tornades, tot i que als primers minuts el marcador donava un clar avantatge al conjunt de Xavi Pascual. El Barça ha assolit un 6-3 favorable al minut 10.

Del minut 10 al 15 ha arribat la reacció del Granollers. L’aparició del porter Pejanovic, molt efectiu sota pals, ha fet que el conjunt vallesà aprofités les contres per intentar igualar el marcador (8-5).

La tendència, però, ha tornat a canviar a partir del minut 15. Els de Xavi Pascual s’han posat les piles i, tot i que la defensa dels vallesans oposava resistència, ha estat impossible aturar Sirgursson i Rutenka, autors de quatre gols. Això ha permès que el Barça es distanciés just abans de la mitja part (13-8). No obstant això, abans dels últims cinc minuts els contraatacs dels de Carlos Viver han trencat una defensa blaugrana que, malgrat estar ben posicionada, no ha pogut aturar la reducció de la diferència al marcador (15-12).

Accelerant motors

Els blaugranes han començat forts el segon temps accelerant el partit. De fet, en vuit minuts han aconseguit vuit gols. En deu minuts s’ha passat del 15-12 al 25-18 que reflectia el marcador al minut 40. Gonzalo, que ha tornat a brillar sota pals, ha ocupat la porteria a la segona meitat. El Granollers ha tingut dificultats en aquest segon temps per trobar línies de passada, al contrari que els de Xavi Pascual, que han ofert un bon espectacle de gols. Entre els minuts 40 i 50 s’ha vist el Barça més golejador del partit amb un parcial de 8-3 que ha sentenciat el marcador. Finalment, els blaugranes s’han proclamat campions de la Supercopa de Catalunya per 37-22.