Local

Mataró i Lleida, dos amistosos per continuar amb la posada a punt

El Barça de Ricard Muñoz farà un pas més en la seva preparació enfrontant-se aquesta setmana al Mataró i a l’ICG Software Lleida en tot just 24 hores de diferència

El Barça d’hoquei patins ha iniciat aquest dilluns la seva quarta setmana de pretemporada. De dilluns a dimecres, els de Ricard Muñoz combinaran sessions de treball a la pista i al gimnàs, i la setmana culminarà amb dos partits amistosos contra el Mataró (dijous a les 21 hores) i l’ICG Software Lleida (divendres a les 21 hores). “Tots aquests partits els afrontem com un pas més de la preparació”, destaca el tècnic blaugrana, que aprofita els compromisos per comprovar l’estat físic i tàctic del seus jugadors.

El Mataró és un dels tres conjunts que l’any passat van aconseguir l’ascens a l’OK Lliga, i l’ICG Software Lleida va finalitzar en tretzena posició a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Els dos compromisos es diputaran al Palau Blaugrana, a porta tancada. Recordem que el Barça ja es va enfrontar al Manlleu el dia 15 d’agost per posar el punt final a la seva estada de pretemporada a El Montanyà. Els de Ricard Muñoz tenen tres setmanes per acabar de perfilar el seu debut en competició oficial.

Més notícies aquí