Barça – Granollers: Segon derbi de la temporada, a Tarragona

Barça – Granollers: Segon derbi de la temporada, a Tarragona

Blaugranes i vallesans es veuran les cares per segon cop en poc més d’una setmana

Després de jugar la final de la Supercopa de Catalunya, Barça i Granollers es tornaran a veure les cares diumenge a les 17 h al Tarraco Arena per dirimir el campió de la XXIX edició de la Supercopa Asobal.

El primer derbi

Barça i Granollers ja es van enfrontar dissabte passat a Sant Feliu de Llobregat a la final de la Supercopa de Catalunya. Els blaugranes havien superat el BM la Roca a semifinals i els blanc-i-blaus, l’H. Bordils.

La final va estar igualada fins al descans, en què el 15 a 12 favorable als homes de Pascual lluïa al marcador. A la segon part els blaugranes van mostrar la seva millor versió i es van endur el trofeu per 37 a 22.

Abans de la cita de Tarragona, tant Barça com Granollers han tornat a jugar. Els blaugranes van superar dijous el Fenix Toulouse per 32 a 35, i els vallesans van vèncer en doble enfrontament el Fram Reykjavik per 29 a 16 i 27 a 20.

La temporada anterior

La temporada 2013/14 FC Barcelona i Fraikin BM Granollers es van veure les cares en quatre ocasions i en les quatre el triomf va caure del costat blaugrana.

A Lliga les dues victòries van ser barcelonistes, i a la Final de la Copa Asobal i a la final de la Copa del Rei el FC Barcelona es va emportar el triomf i els títols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut