El nou ‘16’ del Barça, a la gespa

El nou ‘16’ del Barça, a la gespa

Douglas Pereira ha signat el seu contracte i s’ha vestit de blaugrana per primera vegada

Després de la signatura, Douglas s’ha vestit de blaugrana per primera vegada i ha trepitjat el que serà el seu estadi a partir d’ara. Davant d’alguns centenars d’aficionats, Douglas Pereira s’ha fet l’habitual sessió fotogràfica, ha tingut el primer contacte amb la gespa blaugrana i ha fet els primers tocs de pilota. Allà mateix el jugador ha rebut el seu Audi A5.

Signatura prèvia

Just abans, el jugador ha signat el seu contracte quan passaven pocs minuts de les 18.15 hores i es convertia així en jugador del FC Barcelona. Després d’arribar aquest matí a Barcelona i passar les corresponents proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el jugador s’ha traslladat aquest tarda fins al Camp Nou per firmar el contracte que el vincula amb el Barça per a les pròximes cinc temporades. El cost de l’operació és de 4 milions d’euros fixos i 1,5 milions variables en funció de blocs de partits jugats.

El jugador de 24 anys ha estat acompanyat a la Llotja del Camp Nou pel president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident esportiu Jordi Mestre. Tots tres i el director esportiu Andoni Zubizarreta s’han fotografiat tot seguit amb les grades del Camp Nou de fons.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut