Pascual: “No té res que veure el partit de la Supercopa Catalana”

Pascual: “No té res que veure el partit de la Supercopa Catalana”

El tècnic del Barça d’handbol ha valorat la final de la Supercopa Asobal de diumenge a Tarragona

Pascual ha apel·lat a la concentració i a la seriositat, a la compareixença davant els mitjans informatius prèvia a la disputa de la Supercopa Asobal, diumenge a les 17 h a Tarragona davant Fraikin BM Granollers. L’entrenador blaugrana no pren com a referencia el partit de la Supercopa de Catalunya i considera a Granollers com un equip que continuarà a la part alta de la classificació.

Sense paral·lelismes

El triomf davant BM Granollers a la final de la Supercopa de Catalunya, el dissabte passat no és referent per Xavi Pascual: “Res a veure amb el partit del passat dissabte. No té res que veure el partit de la Supercopa Catalana amb el de Tarragona”.

“El partit de diumenge l’afrontem com el que és, un títol. El primer títol a nivell estatal de la temporada i el volem guanyar” sentenciava el tècnic del Barça d’handbol.

Cap confiança

Pascual no té ni vol cap tipus de confiança ni de relaxació: “L’inici del partit és zero a zero. Granollers es mereix el màxim respecte. Si pensem que guanyarem el partit sense jugar és que estem equivocats. Sembla que els partits els guanyem sense esforç i no és així. L’equip sap que diumenge caldrà deixar-se la pell al camp”

“És un equip fet ja des de l’any passat amb algunes incorporacions importants i alguns canvis. Manté la filosofia del seu club. Són un equip competitiu que aquesta temporada continuarà a dalt” explicava Pascual al voltant de Fraikin BM Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut